Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η αφάνταστη δύναμη της πίστης που γίνεται πράξη

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό Κέντρο Atrium, Αθήνα
Τ: 211 11 98 900-901


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ
 
 
 
NIK BOΥΙΣΙΤΣ
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ
Η αφάνταστη δύναμη της πίστης που γίνεται πράξη

Σελίδες 328,σχήμα 14Χ21,τιμή 15.00 ευρώ / ISBN: 978-960-9550-49-9
Το βιβλίο μετέφρασε και επιμελήθηκε  ο Βασίλης Αργυριάδης.

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο αναγνωρίζουν το χαμογελαστό πρόσωπο και τα γεμάτα έμπνευση μηνύματα του Νικ Βούισιτς. Μολονότι γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, ο Νικ δεν επέτρεψε στη σωματική του διάπλαση να τον απομακρύνει από μια ζωή γεμάτη απολαυστικές περιπέτειες, μια καριέρα γεμάτη νόημα και σκοπό, κι ένα σωρό διαπροσωπικές σχέσεις αγάπης. Ο Νικ υπερπήδησε προκλήσεις και δυσκολίες, εστιάζοντας στη σκέψη πως η ζωή του έχει αξία και είναι ένα δώρο για τους άλλους, και πως ακόμα κι αν συναντά δυσκολίες, ο Θεός θα είναι πάντα δίπλα του και θα κρατά στα δικά Του χέρια τον έλεγχο της πορείας του. Ο Νικ αποδίδει την επιτυχία του στη δύναμη που εκλύεται όταν αποφασίζουμε να κάνουμε την πίστη μας πράξη!

Με το Ασταμάτητος ο Νικ προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση σε θέματα όπως:
. προσωπικές κρίσεις
. ζητήματα σχέσεων
. προβλήματα στη δουλειά ή την καριέρα
. ανησυχίες όσον αφορά την υγεία ή κάποιο είδος αναπηρίας
. αυτοκαταστροφικές σκέψεις και αισθήματα - εξαρτήσεις
. επιθέσεις, κατατρεγμοί, σκληρότητα και μισαλλοδοξία
. χειρισμός ζητημάτων που ξεπερνούν τον έλεγχό μας
. προσπάθεια ανοίγματος προς τους άλλους 
. ισορροπία στο σώμα, το νου, την καρδιά και το πνεύμα

Αφηγούμενος συναρπαστικές ιστορίες, είτε από τη δική του εμπειρία είτε από την εμπειρία άλλων, ο Νικ εξηγεί πώς μπορεί ο καθένας να χτίσει μια «ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ» και να γίνει «ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ»!

_________________________________________________________________

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ


. Η ζωή μου ξεχειλίζει από σκοπό και αγάπη. Είμαι τάχα ελεύθερος από έγνοιες; Είναι τάχα η κάθε μέρα μου ηλιόλουστη και ολάνθιστη; Όχι, όλοι ξέρουμε ότι η ζωή δεν πάει έτσι. Αλλά ευχαριστώ τον Θεό για κάθε μία στιγμή που μου επιτρέπει να βαδίζω πάνω στο μονοπάτι που διάνοιξε Εκείνος για μένα. Εσύ κι εγώ είμαστε εδώ για κάποιο σκοπό. Εγώ βρήκα τον δικό μου κι εσύ πρέπει να εκλάβεις την ιστορία μου ως διαβεβαίωση ότι κι ο δικός σου δρόμος σε περιμένει.

. Τίποτα δεν μπορεί να σε κατακρημνίσει πιο γρήγορα από το να ζεις τη ζωή σου χωρίς σκοπό ή να λοξοδρομείς από αυτό που σε παθιάζει, από το χάρισμα που σου δίνει χαρά και παρέχει στη ζωή σου νόημα και πληρότητα. Αν νιώθεις ότι βυθίζεσαι στην απελπισία, αποστραγγισμένος από ενέργεια, στεγνός από πίστη, αναρωτήσου: Τι μετράει περισσότερο για μένα; Τι μου δίνει χαρά; Τι με κινητοποιεί δίνοντας νόημα στη ζωή μου; Πώς μπορώ να επιστρέψω πάλι σ' αυτό;

. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν φευγαλέες σκέψεις αυτοκτονίας ή αυτοτραυματισμού. Αυτό που θα σου σώσει τη ζωή σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι να απαγκιστρώσεις το βλέμμα σου από τον εαυτό σου και να το στρέψεις προς τα πρόσωπα που αγαπάς, να το απαγκιστρώσεις από τον πόνο της στιγμής και να το στρέψεις στις δυνατότητες που κρύβει το μέλλον.

. Ακολούθα τα χαρίσματά σου και ό,τι σε παθιάζει. Οι πιο ισορροπημένοι, σταθεροί, ευτυχείς και πλήρεις άνθρωποι που γνωρίζω είναι εκείνοι που χτίζουν τις ζωές τους γύρω από μια αδιάκοπη εξέλιξη και πλήρη έκφραση των ταλέντων και των ενδιαφερόντων τους. Δεν κάνουν επαγγέλματα ή καριέρες. Διαθέτουν απλά στόχους και παθιάζονται μ' αυτούς. Πέφτουν με τα μούτρα. Αν κάνεις αυτό που αγαπάς και βιοπορίζεσαι απ' αυτό, δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου και αυτό που ονομάζεται συνταξιοδότηση θα είναι απλά μια υπόθεση των άλλων.

. Κάποιες φορές ο καλύτερος τρόπος να γιατρέψεις το ίδιο σου το κορμί, τον νου, την καρδιά και το πνεύμα σου είναι να χρησιμεύσεις ως πηγή παρηγοριάς και υποστήριξης σε κάποιον άλλο γύρω σου. Γεμίζοντας το καλάθι κάποιου άλλου, ενδέχεται να δεις και το δικό σου να γεμίζει.

. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Έχουμε όλοι τις ίδιες βασικές ανάγκες να αγαπάμε και να μας αγαπούν. Θέλουμε όλοι να υπηρετούμε ένα σκοπό και να ξέρουμε ότι η ζωή μας έχει αξία. Ισορροπημένη ζωή σημαίνει επίσης ζωή σε αρμονία με τους άλλους, πράγμα που ίσως απαιτεί την παραίτηση από τον εαυτό μας, προκειμένου να συμμετέχουμε σε κάτι μεγαλύτερο, μια πληρέστερη ζωή.


H εκτύπωση του βιβλίου έγινε στις Γραφικές Τέχνες «ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε.»
Πληροφορίες: Xαράλαμπος Θεοδώρου 210 3226 343, sales@enploeditions.gr


1H HMEΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !
ΗΜΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΩΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΕΝ ΠΛΩ 
ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 6-10, ΑΘΗΝΑ.

Μαρία Σούμπερτ 
6938255522

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου