Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Το τρομακτικότερο ισλαμικό θρίλερ σύντομα στα μάτια σας


Του Στρατή Μαζίδη
Αναρωτιέμαι πως αισθάνονται αυτή τη στιγμή οι δυτικοί έχοντας να αντιμετωπίσουν το τέρας το οποίο εξέθρεψαν, τον ακραίο ισλαμισμό.
Ο βλαξ που παριστάνει τον πρόεδρο της Γαλλίας, ανακοινώνει πως θα πολεμήσει δίχως έλεος. Όχι φυσικά ο ίδιος αλλά τα κορόιδα που θα στείλει στα ζόρικα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ.
Πολύ φοβάμαι ότι το ξύλο της Γαλλίας δε θα τελειώσει τόσο εύκολα. Θα μετρήσει πολλά θύματα ακόμη. Τα περισσότερα σε γαλλικό έδαφος.
Όσα μέτρα και να ληφθούν, όσο και αν διαδηλώνουν «i am not afraid», σκάει ένα πυροτέχνημα στην Παναγία των Παρισίων και τρέχουν όλοι δεξιά κι αριστερά να σωθούν.
Το είχαμε σημειώσει πριν λίγες ημέρες στη Freepen.gr ότι οι τζιχαντιστές διαθέτουν ένα ανίκητο υπερόπλο.
Ποιο;
Το ότι η δική τους αποστολή είναι ο θάνατος. Άπαξ και έχεις αποφασίσει να πεθάνεις, τότε κανένα μέτρο δεν μπορεί να σε εμποδίσει.
Κι εδώ αρχίζει το θρίλερ.
Τι να πρωτοφυλάξει κανείς στις μεγαλουπόλεις της Δύσης με τα εκατομμύρια των κατοίκων;
Το κάθε τί που συγκεντρώνει κόσμο και αποτελεί στόχο. Μετρό, θέατρα, ξενοδοχεία, στάδια, εστιατόρια, πάρκα. Όπου υπάρχουν πλήθη για να ανατιναχθεί ο επόμενος πρόθυμος αναλώσιμος.
Ένα φορτηγάκι με όλμους θα ανατινάζει ο Ολάντ κάπου στην έρημο, 150 με 200 θα παίρνει μαζί του για παρέα ένας βομβιστής αυτοκτονίας.
Σε ποιο καφέ πλέον του Παρισιού, σε ποια πάμπ του Λονδίνου ή παραδοσιακό ιταλιάνικο της Ρώμης μπορεί πλέον να αισθάνεται κανείς ασφαλής μιας και στις δύο τελευταίες πόλεις έχουν υπάρξει προειδοποιήσεις για χτυπήματα; Πόσοι από έσας που έχετε ίσως ακόμη την πολυτέλεια ενός ταξιδιού, δεν το ξανασκέπτεσθε;
Η Δύση θα πληρώσει πλέον πολύ ακριβά, εν μέρει ίσως και δίκαια, τη φασιστική της νοοτροπία να διαλύει φυσιολογικά κράτη και να δημιουργεί χάος.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος πλέον διεξάγεται κυριολεκτικά παντού και με βασικό αντίπαλο (;) ένα φάντασμα που μπορεί να μην έχει αεροπλάνα, φρεγάτες και εξελιγμένους πυραύλους, αλλά διαθέτει κινητές πανίσχυρες βόμβες ακριβείας που μεταφέρουν το πεδίο των μαχών από τα παραδοσιακά μέτωπα, στα ρεστοράν, τους κινηματογράφους και τις πλατείες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Υπάρχει κάτι χειρότερο από ένα αόρατο εχθρό;
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου